Akciósgumi tavasz 790x120
2016.09.07. Kategória: Online játékok
War Thunder : Legyél egy hadihajó vagy egy harci repülő kapitánya!

Ebben a II. világháború és a Koreai háború korszakában játszódó szimulációs MMO játékban, tankok, hadihajók, harci repülőgépek tucatjai csapnak össze! Légy a tengeri haderő egyik legütőképesebb hadihajójának, vagy legfélelmetesebb harci repülőjének a parancsnoka és vezesd győzelemre a csapatodat! Szövetkezz a világ más részén becsatlakozó játékosokkal, hogy együtt élhessétek át az egykori hírhedt csaták legvadabb pillanatait, s teljesítsétek a vakmerő küldetéseteket! Élvezetes csaták, lenyűgöző 3D grafika, valósághű harci eszközök és járművek várnak! Ha szereted a háborús, akciódús játékokat, a War Thunder észrevétlenül az egyik kedvenc internetes játékod lesz! Ingyenes regisztrációhoz és/vagy a játék kipróbálásához katt ide:

bit.lyWarthunder-Haborus-Jatek

Regisztrálj ingyen, a WarThunder online játékra
2016.08.13. Kategória: Online játékok
Teszteld az IQ-dat ingyen!

Tedd próbára magad és nézd meg hogy teljesítesz az általad választott témakörökben online kvíz játékunkon. Szerezz minél több kvíz párbaj győzelmet, hogy gyarapítsd a győzelmeid számát, növeld a QQ értékedet és sokszorozd meg a pontjaid számát. Regisztrálj ingyenes kvíz bajnokságainkba >>>ITT<<< vagy a piros linken :

bit.lyNapi-Quiz1-com

Regisztrálj ingyen, a www.Quiz1.com kvíz bajnokságaira!
2016.07.29. Kategória: Online játékok
Teszteld le a tudásod!

Érdekes kérdések, izgalmas versenyek több témakörben a legújabb online KVÍZ oldalon.
A nagyobb versenyek minden egész órában indulnak. A RAPID versenyek már 2 db benevezett játékos esetén startolnak...
>>> Ha szeretsz te is játszani, akkor gyere és próbáld ki! <<<

Teszteld le a tudásod!
2016.07.19. Kategória: Online játékok
Online kvíz bajnokságok!

Ha szeretnéd próbára tenni a tudásod, Vagy ha csak egyszerűen szereted a kvízeket, Vagy ha játékosan akarsz nyelvet tanulni, Vagy ha szórakozva akarsz tanulni, Akkor a www.Quiz1.com -on a helyed! 0-24h több tucat kvíz bajnokságon és kvízpárbajon indulhatsz. Tűnj ki a tömegből, szerezz pontokat, növeld QQ értékedet! Törj a toplisták élére, mutasd meg mindenkinek milyen tudás birtokosa vagy! Regisztrálj ingyen, a www.Quiz1.com kvíz bajnokságaira! >>>

bit.lyNapi-Quiz1-com

Regisztrálj ingyen, a www.Quiz1.com kvíz bajnokságaira!
2016.07.10. Kategória: Online játékok
Teszteld a tudásod a Quiz1.com-on...


Online kvíz bajnokság számtalan témakörben.
(Utazás, Sport, Zene, Film, Történelem stb.)

Válaszolj helyesen, és mutasd meg, hogy te vagy a legjobb.
Egy gyors regisztráció után nevezz be a kiválasztott játékba és játssz ingyen!
>>> ÉRDEKEL, MEGNÉZEM! <<<


Teszteld a tudásod a Quiz1.com-on...
2016.07.05. Kategória: Online játékok
Garbage Garage : Légy a környék legmenőbb roncstelepének a főnöke!

Kezd egy ócska roncsteleppel és csinálj belőle egy bejáratott hírnevű gépjárműalkatrész kereskedést! Értékesíts jármű alkatrészeket, rakj össze új és érdekes verdákat! Kezd a játékot az alapoktól! Haladj fokról - fokra, építsd a telepedet, hogy egyre magasabbra törhess! Minél jobb vagy a piacon, annál ismertebb leszel és gyorsabban törsz előre! Egyre újabb és újabb jármű érkezik bontásra a roncstelepedre. Személyautók és tehergépjárművek után, idővel motorcsónakok és katonai helikopterek, repülők de akár a legkülönlegesebb harci járművek is jöhetnek a telepedre. A Garbage Garage egy böngészőben, ingyenesen játszható, szórakoztató online játék, amellyel minden korosztály garantáltan élvezettel játszik! Katt ide a játék kipróbálásához!

bit.lyGarbageGarage2

Regisztrálj ingyen, a Garbage Garage online autóbontós játékra!
2016.06.07. Kategória: Online játékok
OGame : A legsikeresebb böngészős játék az univerzumban! ~100 millió játékos!

Építs gazdasági és katonai infrastruktúrát, indulj csatába értékes erőforrásokért. Fegyverezd fel flottád és erősítsd meg a hatalmad. Kereskedj más civilizációkkal, termelj ki erőforrásokat vagy foszd ki értük a többi játékost! Kovácsolj szövetségeket és együtt támadjatok meg más bolygókat! Akció dús, stratégia online űrjáték. Űr-úttörők serege nyomult a kvadránsokba új kolóniákat alapítani és értékes nyersanyagokat kitermelni. A flották elkészültek, galaxisok meghódítva. Nemzeted végzete a te kezeidben nyugszik! Légy az univerzum legerősebb uralkodója! Ingyenes regisztrációhoz és játékhoz katt ide:

bit.lyO-Game-test

OGame - online stratégiai űrjáték, ingyenes regisztrációval
2016.04.29. Kategória: Online játékok
Grand Prix Online Racing : Webes autóverseny manager játék

Szervezz magad mellé egy nyerő F1-es csapatot! Építs egy jó autót, válaszd ki a nyerő nyerő taktikát a futamokra, szerződtesd a legjobb pilótát és személyzetet! Mindezt úgy kell megvalósítanod, hogy megfontoltan gazdálkodsz és a pénzügyi lehetőségeidnek megfelelően tervezel! Eközben a riválisaid sem tétlenkednek és legfőbb céljuk, hogy lenyomjanak a bajnoki címért folytatott küzdelemben! Regisztrálj ingyen, a GPROnet online F1 manager játékba a piros linken:

bit.lyGPROnet-npszr

Regisztrálj ingyen, a GPROnet online F1 manager játékba
2016.04.23. Kategória: Online játékok
World of Warships : Hadihajók, tengeri flották ebben a háborús szimulációs játékban

XX. század ikonikus hadihajók a kapitánya lehetsz és átélheted a tengeri csatákat úgy, mint még soha. Hódítsd meg az óceánokat, s merülj el az élménydús online multiplayer csatákban. Csatlakozz a szövetséges hadihajó flottákhoz és vezessétek győzelemre azokat az izgalmas 12 vs 12 elleni csatákban. Szerezd meg az irányítást a különböző tengeri flották felett, mint a HMS, Warspite, Yamato, és az USS Iowa. Gigantikus csatahajók, mozgékony rombolók, taktikus repülőgép hordozók, vagy a sokoldalú cirkálók. Hogy melyik lesz a nyerő hadihajó típus? Csak rajtad múlik! Hihetetlenül realisztikus, lenyűgöző képi elemekkel kidolgozott, lebilincselő játékkal játszhatsz akár ingyen, az alábbi linken:

bit.lyWorldofWarShip-napi

Regisztrálj, és játsz ingyen, a World of Warship háborús MMO szimulátoros játékon!
2016.04.14. Kategória: Online játékok
War Thunder hadihajós, katonai MMO akciójáték!

II. világháború és a Koreai háború korszakában játszódó szimulációs MMO játék, ahol tankok, hadihajók, harci repülőgépek tucatjai várnak! Csatlakozz az általad legerősebbnek tartott páncélos csapatokhoz, vagy a repülő flottákhoz, vagy légy egy tengerjáró cirkáló hadihajó főparancsnoka. Szövetkezz a világ más részén becsatlakozó játékosokkal, hogy együtt élhessétek át az egykori hírhedt csaták legvadabb pillanatait, s teljesítsétek a vakmerő küldetéseteket! Élvezetes csaták, lenyűgöző 3D grafika, valósághű harci eszközök és járművek várnak! Ha szereted a háborús, akciódús játékokat, a War Thunder pillanatok alatt az egyik kedvenc internetes játékod lesz! Ingyenes regisztrációhoz vagy a játék kipróbálásához katt ide:

bit.lyWarthunder-Haborus-Jatek

Regisztrálj ingyen, a War Thunder háborús MMO szimulátor játékba!
2016.03.30. Kategória: Online játékok
Garbage Garage : Légy egy online roncstelep nagymenő főnöke!

Ezzel a böngészős, ingyenes játékkal kitűnően lehet szórakozni! Kezd egy ócska roncsteleppel és csinálj belőle egy bejáratott hírnevű alkatrész kereskedést! Értékesíts járműalkatrészeket, rakj össze új és érdekes verdákat! Kezd a játékot az alapoktól! Haladj fokról - fokra, építsd a telepedet, hogy egyre magasabbra törhess! Minél jobb vagy a szakmában, annál ismertebb leszel és gyorsabban törsz előre, ugrasz szinteket. Egyre újabb és újabb jármű érkezik bontásra a roncstelepedre. Személyautók és tehergépjárművek után, idővel motorcsónakok de akár katonai helikopterek, repülők vagy akár a legkülönlegesebb harci járművek is jöhetnek a telepedre. A Garbage Garage egy böngészőben, ingyenesen játszható, szórakoztató online játék, amellyel minden korosztály garantáltan élvezettel játszik! Katt a piros linkre a játék kipróbálásához!

bit.lyGarbageGarage2

Regisztrálj ingyen, a Garbage Garage online autóbontós játékra!
2016.03.16. Kategória: Online játékok
World of Tanks - csapat alapú, tankos, háborús játék

Az egyik legjobb szimulációs katonai MMO internetes játék. Ha egyszer is kipróbálod, ezt nem fogod megunni! Több mint 90 millió internetes játékos nem véletlenül játszik vele! A legjobbak bekapcsolódhatnak az eSport versenyekbe, sőt akár a World of Tanks világbajnokságon is elindulhatnak! Válassz a több tucat japán, amerikai, orosz, német, francia, brit, és kínai páncélos jármű közül és csatlakozz a küzdelmes, csapat alapú PvP csatákhoz. Lebilincselő játékélmény, hihetetlen vizuális hatások, elképesztően realisztikus megjelenés! Ez vár rád, ha csatlakozol a játékosok millióihoz! Az alábbi linken keresztül akár ingyen is kipróbálhatod!

bit.lyWorld-of-Tanks-nap

Regisztrálj, és játsz ingyen, a World of Tanks háborús MMO szimulátoros játékon!