Akciósgumi tavasz 790x120
2016.03.09. Kategória: Online játékok
Travian Kingdoms - Online stratégiai kalandjáték

A méltán népszerű Travian játék újabb verziója indult el. Magyarul is elérhető az új szerverről. Építsd fel a faludat, válassz népet magadnak. Gallok, rómaiak, germánok várnak rád, hogy csatába szólítsad őket! Képezz ki egy ütőképes sereget, amivel megvédheted a népedet, sőt hódításokkal tovább gyarapíthatod a befolyásodat és a birtokaidat! Igázz le más népeket, nevezd ki magad királlyá, törj világuralomra. Most ingyen regisztrálhatsz erre a böngészős játékra az alábbi linken :

bit.lyTravianKingdoms-napi

Regisztrálj, és játsz ingyen, a Travian Kingdoms stratégiai kalandjátékon!
2016.03.03. Kategória: Online játékok
World of Warships : Online military, tengeri hadihajós MMO játék

Légy a korai 20. század ikonikus hadihajónak a kapitánya és éld át a tengeri csatákat úgy, mint még soha. Hódítsd meg az óceánokat, s merülj el az élménydús online multiplayer csatákban. Csatlakozz a szövetséges hadihajó flottákhoz és vezessétek győzelemre őket az izgalmas 12 vs 12 elleni csatákban. Szerezd meg az irányítást a különböző tengeri flották felett, mint a HMS, Warspite, Yamato, és az USS Iowa. Melyik lesz a nyerő hadihajó típus? Gigantikus csatahajók, mozgékony rombolók, taktikus repülőgép hordozók, vagy a sokoldalú cirkálók? Hihetetlenül realisztikus, lenyűgöző képi elemekkel kidolgozott, lebilincselő játékkal játszhatsz akár ingyen, az alábbi linken:

bit.lyWorldofWarShip-napi

Regisztrálj, és játsz ingyen, a World of Warship háborús MMO szimulátoros játékon!
2016.02.23. Kategória: Online játékok
War Thunder - háborús, katonai MMO akciójáték!

Ebben a II. világháború és a Koreai háború korszakában játszódó szimulációs MMO játékban, tankok, hadihajók, harci repülőgépek tucatjai várnak! Csatlakozz az általad leginkább ütőképesnek vélt páncélos csapatokhoz, vagy a repülő flottákhoz, vagy légy egy tengerjáró cirkáló hadihajó főparancsnoka. Szövetkezz a világ minden pontján elérhető más játékosokkal, hogy együtt élhessétek át az egykori hírhedt csaták legvadabb pillanatait, s teljesítsétek a küldetéseteket! Élvezetes csaták, lenyűgöző 3D grafika, élethű karakterek! Ha szereted a háborús, akció dús játékokat, a War Thunder hamar a kedvenc időtöltésed lesz! Ingyenes regisztrációhoz és tesztjátékhoz katt ide:

bit.lyWarthunder-Haborus-Jatek

Regisztrálj ingyen, a War Thunder háborús MMO szimulátor játékba!
2016.02.15. Kategória: Online játékok
Koyotl : 3D online akció-, szerep-, és kalandjáték

Ebben a böngészős MMORPG szerepjátékban Te vagy a kiválasztott törzsi harcos, akinek meg kell állítania a főgonoszt! A játékban Koyotl a fő gonosz aki ki akarja sajátítani az 5 főelem hatalmát, mint a tűz, a fagy, a kő, a sav és a villám. Alkosd meg saját karakteredet, szerezd meg a legjobb fegyvereket, s teljesíts küldetéseket ebben a hihetetlenül kemény világban és közben szórakozz jól! Most ingyenesen kipróbálhatod a piros linken keresztül regisztrálva :

bit.lyKoyotl-npszr

Regisztrálj ingyen, a Koyotl 3D MMORPG kalandjátékra!
2016.02.12. Kategória: Online játékok
Garbage Garage : Légy nagyfőnök egy online roncstelepen

Ezzel a böngészőben játszható, ingyenes játékkal kitűnően lehet szórakozni! Kezd egy ócska roncsteleppel és csinálj belőle egy bejáratott hírnevű alkatrész kereskedést! Értékesíts járműalkatrészeket, rakj össze új, érdekes verdákat! Kezd a játékot az alapoktól! Fokról - fokra építsd a telepedet, hogy egyre magasabbra törhess! Minél jobb vagy a szakmában, annál gyorsabban törsz előre és ugrasz szinteket. Egyre újabb és újabb jármű érkezik bontásra a roncstelepedre. A kezdetei személyautók, tehergépjárművek, motorcsónakok után, akár katonai helikopterek, repülők de akár a legkülönlegesebb harci járművek is jöhetnek a telepedre. A Garbage Garage egy böngészőben, ingyenesen játszható, szórakoztató online játék, amellyel minden korosztály garantáltan élvezettel játszik! Katt a piros linkre a játék kipróbálásához!

bit.lyGarbageGarage2

Regisztrálj ingyen, a Garbage Garage online autóbontós játékra!
2016.02.09. Kategória: Online játékok
One Piece Online 2, Pirate King : kitűnő RPG Manga stílusú játék

Válaszd ki a legjobba testhez álló karaktert és csatlakozz Luffy tengeri kalandjaihoz! A több mangajátékossal szövetkezve alkossatok csapatot, s teljesítsétek a veszély és különleges küldetéseket! Merülj le a One Piece World világába! Vágj bele ebbe a kalandos utazásba, csatlakozz a Kalózkirályhoz! Most ingyenesen regisztrálhatsz és ráadásul még egy iPhone 6S mobilt is nyerhetsz!

bit.lyPirateAnimeGame

2016.02.01. Kategória: Online játékok
Undermaster : online szörnyes szerepjáték

Szereted a tömlöcök varázslatos hangulatát? Akkor gyere, csöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba, ahol furcsa szörnyek egész serege vár rád! Hozd létre a saját kotorékodat és csábítsd oda a legrémesebb alakokat! Ismerd meg a munkamániás koboldokat, az ezermester goblinokat, a tudásra szomjazó mágusokat, a kovácskalapácsot ügyesen forgató trollokat és növeld a munkamorált egy korbáccsal dolgozó szukkubusz megbízásával. Az Undermaster játékba egy egész sor különleges lény várja, hogy élvezhesse a rémuralmadat. Vezesd ügyesen a kotorékodat ebben az online szerepjátékban és építsd ki több szintesre, legyen hely mindenkinek! Tedd otthonossá a föld alatti járatrendszert. Mélyedj el egy egészen különleges online szerepjáték bugyraiban és légy te az alvilág mestere, egy igazi Undermaster! Szeretnéd tudni, mi minden vár rád? Akkor katt ide a regisztrációhoz!

bit.lyUnderMaster-npszr

2016.01.20. Kategória: Online játékok
WarGame 1942 - online háborús, akciójáték

II. világháborús, tankos, katonai, akció dús játék. Védd meg magad, s vedd fel a küzdelmet az ellenfeleiddel! Ne hagyd, hogy bármi, vagy bárki az utadban álljon! Építs fel egy ütőképes hadsereget, miközben más játékosok csapataival küzdesz. Vesd be diplomáciai képességeidet, ha kell köss szövetséget ellenfeleiddel, vagy igázd le őket a seregeiddel. Szóljon rólad a világpolitika, írd be magad a történelemkönyvekbe. Ingyenes, böngészőben is játszható, akció dús online háborús katonai szimulációs játék, realisztikus kinézetű korhű tankokkal, harci repülőkkel, hadihajókkal, harci felszerelésekkel. Próbáld ki ingyen ezen linken a keresztül:

bit.lyWargame-NPSZR4

2016.01.14. Kategória: Online játékok
World of Warships : Online háborús, katonai, tengeri hadihajós MMO játék

Irányítsd a korai 20. század ikonikus hadihajóit és éld át a tengeri csatákat úgy, mint még soha. Hódítsd meg a tengereket, s merülj el az intenzív online multiplayer csatákban. Csatlakozz a szövetséges flottához és vezessétek győzelemre a csapatot az izgalmas 12 a 12 elleni csatákban. Vedd át az irányítást a különböző tengeri flották felett, mint a HMS, Warspite, Yamato, és az USS Iowa. Hogyan fogsz nyerni? Hatalmas csatahajókkal, mozgékony rombolókkal, taktikus repülőgép hordozókkal, vagy a sokoldalú cirkálókkal. Hihetetlenül realisztikus, káprázatosan jó, lenyűgöző képi elemekkel megvalósított játékkal játszhatsz akár ingyen, az alábbi linken:

bit.lyWorldofWarShip-napi

2015.12.30. Kategória: Online játékok
World of Tanks - tankos, háborús online MMO játék

Kategóriájában az egyik legjobbnak tartott háborús, szimulációs katonai MMO internetes játék. Válassz több tucat japán, amerikai, orosz, német, francia, brit, és kínai páncélos jármű közül és csatlakozz a küzdelmes, csapat alapú PvP csatákhoz. Lebilincselő játékélmény, hihetetlen vizuális hatások, elképesztően realisztikus megjelenés! Ez vár rád, ha csatlakozol a sok tízmillió egyéb játékoshoz! Az alábbi linken keresztül akár ingyen is kipróbálhatod!

bit.lyWorld-of-Tanks-nap

2015.12.28. Kategória: Online játékok
War Thunder - katonai, háborús akciójáték!

Ebben a kiváló világháborús és koreai háborús szimulációs MMO játékban, tankok, hadihajók, harci repülőgépek tucatjai várnak! Csatlakozz az általad leginkább ütőképesnek vélt páncélos csapatokhoz, vagy a repülő flottákhoz, vagy légy egy tengerjáró cirkáló hadihajó főparancsnoka. Kerülj kapcsolatba a világ minden táján online résztvevő játékosokkal, hogy együtt élhessétek át az egykori hírhedt csaták legvadabb pillanatait, s teljesítsétek a küldetéseteket! Élvezetes csaták, lenyűgöző 3D grafika, élethű karakterek! Ha szereted a háborús, akciódús játékokat, ebben biztos nem fogsz csalódni! Katt a piros linkre, hogy ingyenesen regisztrálhass!

bit.lyWarthunder-Haborus-Jatek

2015.12.21. Kategória: Online játékok
Garbage Garage, böngészős játék: Légy egy online roncstelep főnöke!

Kezd egy ócska roncsteleppel és fejleszd fel egy bejáratott hírnevű alkatrész kereskedéssé! Értékesíts alkatrészeket, rakj össze új, érdekes verdákat! Kezd a játékot az alapoktól! Fokról - fokra építsd a telepedet, hogy a szakma fogásait kitanulva törhess egyre magasabbra! Minél jobb vagy a szakmában, annál gyorsabban törsz előre és ugrasz szinteket. Egyre újabb és újabb jármű érkezik bontásra a roncstelepedre. Személyautók, tehergépjárművek, motorcsónakok, katonai helikopterek, repülők de akár a legkülönlegesebb harci járművek is jöhetnek a telepedre. A Garbage Garage egy böngészőben, ingyenesen játszható, szórakoztató online játék, amellyel minden korosztály garantáltan élvezettel játszik! Katt a piros linkre a játék kipróbálásához!

bit.lyGarbageGarage2