Akciósgumi tavasz 790x120
2015.03.08. Kategória: Online játékok
4Story - Gates of Andaron : online mágikus kalandjáték

Fedezz fel új területeket, foglald el azokat és hódítsd meg a kastélyokat! Használj mágikus tekercseket a mágikus tulajdonságok hozzáadásához, vagy a kinézeted változtatásához. Keress társat a játékban, és kalandozzatok együtt! Amíg együtt harcoltok osztoztok az életpontokon, és a kapott tapasztalati pontok is növekednek. Fedezd fel a teremtés istennőjének Leya-nak és az ő ellenfelének, Bergeliusnak titkait! Ingyenes regisztráció a piros linken:

bit.ly4Story-npszr

2015.02.07. Kategória: Online játékok
Nemexia : online űrhajós stratégiai játék

Építsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot! Versengj több ezer játékossal a valós idejű csatákban. Erősítsd meg az Admirálisod és engedd szabadon a Parancsnoki hajóid képességeit! Ingyenes regisztrációhoz katt ide :

bit.lyNemexia-npszr

2015.01.24. Kategória: Online játékok
Desert Operations - Online katonai, stratégiai MMO játék

Egy kis ország vezetőjeként több ezer játékossal küzdhetsz! Védd magad az ellenséges hódításokkal szemben, fegyverkezz, vagy köss szövetséget ellenségeiddel. Indíts hadjáratot, s valósítsd meg világuralmi ambícióidat! Ha jó stratégának tartod magad, s szereted az izgalmas online katonai játékokat, akkor ezt feltétlenül ki kell próbálnod! Ingyenes regisztrációhoz katt a piros linkre:

bit.lyDesertOperations-NPSZR5

2015.01.18. Kategória: Online játékok
Aion : Online fantasy kalandjáték

Ibéria világában mély sebeket ejt a Valorian és a Derion nemzetek között dúló harc. Évszázadok óta küzdenek egymás ellen a hatalomért. A küldetésed az, hogy nézz szembe a kihívásokkal, tégy igazságot és végül egyesítsd a királyságot! Bízz magadban, az ösztöneidben, juss túl a titokzatos, kalandos utazásokon, hogy elérd a célodat, s teljesítsd a küldetésedet! Ingyenes regisztrációhoz katt a piros linkre:

bit.lyAion-npszr

2014.11.30. Kategória: Online játékok
Garbage Garage - Legyen saját autóbontód!

Lépésről-lépésre virágoztathatod fel a saját online roncstelepedet. Értékesítheted az alkatrészeket, új egyedi verdákat rakhatsz össze. Kezd kicsiben a játékot, hogy a szakma fogásait kitanulva törj előre. Minél jobb vagy a szakmában, annál gyorsabban törsz előre és ugrasz szinteket. A tehetségednek, gyorsan híre megy és egyre újabb és újabb jármű érkezik bontásra a roncstelepedre. Jönnek személyautók, tehergépjárművek, motorcsónakok, helikopterek, repülők, páncélosok is. Az egyes alkatrészeket kombinálhatod egymással a játékban. A Garbage Garage egy ingyenes böngészős játék, letöltésre és telepítésre nincs szükséged! Katt a piros linkre ha kipróbálnád!

bit.lyGarbageGarage2

2014.11.16. Kategória: Online játékok
War Thunder - online világháborús akciójáték 3D-ben!

Próbáld ki ezt a remek II. világháborús MMO szimulációs játékot! Több száz tank, harci repülő és hadihajó közül választhatsz! Élvezetes csaták, lenyűgöző grafikák, élethű karakterek. Ha szereted a háborús, akciós játékokat, ebben biztos nem fogsz csalódni! Katt a piros linkre az ingyenes regisztrációhoz!

bit.lyWarthunder-Haborus-Jatek

2014.11.02. Kategória: Online játékok
MyLands - online stratégiai játék, pénzkereseti lehetőséggel!

Keress valódi pénzt ezzel az izgalmas böngészős játékkal. Fejleszd a várososod, kereskedj, köss szövetségeket, háborúzz! Hódítsd meg az online világot! Legyél Te a leghatalmasabb Úr! Ingyenes regisztrációhoz katt a piros linkre :

bit.lyMyLands-Jatek-post

2014.10.05. Kategória: Online játékok
Wargame 1942 : II. világháborús online akció játék

Látva a háború kimenetelét, Te vagy az egyetlen remény, hogy megfordítsd a csatát! Harcolj azért ami a tiéd, ne hagyd, hogy bármi is az utadban álljon. Építs ütőképes hadsereget, küzdj játékosok ezreivel. Próbáld ki ezt a II. világháborús, böngészős játékot ingyen! Regisztráció és játék a piros linken:

bit.lyWargame-NPSZR4

2014.09.07. Kategória: Online játékok
Koyotl 3D online kaland -, szerep - és akció - MMORPG

Ebben a 3D-és böngészős szerepjátékban indián törzsi harcossá válhatsz. A játékban Koyotl a fő gonosz aki ki akarja sajátítani az 5 főelem hatalmát. A tűz, a fagy, a kő, a sav és a villám alkotják a fő hatalmakat. Alkosd meg saját karakteredet, tejesíts küldetéseket és közben szórakozz jól! Most ingyenesen kipróbálhatod a piros linken keresztül regisztrálva :

bit.lyKoyotl-npszr

2014.08.10. Kategória: Online játékok
Undermaster - Online szörnyes játék

Gyere, csöppenj bele egy csodálatos, föld alatti szerepjátékvilágba, ahol furcsa szörnyek, vámpírok, démonok egész serege vár rád! Hozd létre a saját kotorék tömlöcödet és csábítsd oda a legrémesebb alakokat! Ismerd meg a munkamániás koboldokat, az ezermester goblinokat, a tudásra szomjazó mágusokat, a kalapácsot forgató trollokat és növeld a munkamorált egy korbácsos szukkubusz megbízásával. Az Undermaster játékba egy sor szörny várja, hogy élvezhesse a rémuralmadat. Légy te az alvilág mestere, egy igazi Undermaster! Szeretnéd tudni, mi vár rád? Katt ide és próbáld ki! Csak egy ingyenes regisztráció kell hozzá!

2014.07.23. Kategória: Online játékok
World of Tanks - Ingyenes tank akció MMO játék

Díjnyertes tank akció MMO. Válassz több száz amerikai, japán szovjet, német, francia, brit, és kínai páncélos jármű közül és csatlakozz a küzdelmes, csapat alapú PvP csatákhoz. Elképesztően jó grafika, fantasztikus játékélmény, realisztikus megjelenés. Töltsd le most és játssz ingyen! Próbáld ki most! Katt a piros linkre:

bit.lyWorldofTanks-npszr

2014.07.04. Kategória: Online játékok
A LEGNAGYOBB LOTTÓJACKPOTOK

A világ legnagyobb lottójackpotjai mind itt vannak. Több, mint 45 lottójáték vár Önre, a legnagyobbtól a legkisebbig. Legyen naprakész a legnagyobb lottónyereményeket illetően, és nagy lottónyertes váljon Önből! Már magyarul is! Játsszon a saját nyelvén! Heti lottónyeremények: ------------------------------------------------------- 1.771.000.000 Ft. (Magyarország, ötöslottó) 101.000.000 $ (USA, Powerball) 41.000.000 € (EU, EuroMillions) 33.000.000 £ (UK, UK EuroMillions) 24.000.000 € (ES, La Primitiva) Lottózzon otthonról, nyerjen a világ másik részén! Online lottóvásárlás és kitöltés a legnagyobb nyereményű lottójátékokra! Most minden játékosnak ingyenes tippszelvény jár! Katt a piros linkre!

A LEGNAGYOBB LOTTÓJACKPOTOK