Akciósgumi tavasz 790x120
2014.06.29. Kategória: Online játékok
War Thunder - 3D valósághű háborús akciójáték

Próbáld ki ezt a remek II. világháborús MMO szimulációs játékot! Több száz tank, harci repülő és hadihajó vár rád! Élvezetes csaták, lenyügöző grafikák, élethű karakterek. Ha szereted a háborús, akciós játékokat, ebben biztos nem fogsz csalódni! Katt a piros linkre az ingyenes regisztrációhoz!

bit.lyWarThunder-npszr

2014.06.08. Kategória: Online játékok
MyLands - online stratégiai játék, pénzkereseti lehetőséggel!

Keress valódi pénzt ezzel az izgalmas böngészős játékkal. Fejleszd a várososod, kereskedj, köss szövetségeket, háborúzz! Hódítsd meg az online világot! Legyél Te a Leghatalmasabb! Ingyenes regisztrációhoz katt a piros linkre :

bit.lyMyLandsHU-npszr

MyLands - online stratégiai játék, pénzkereseti lehetőséggel!
2014.06.01. Kategória: Online játékok
Garbage Garage - ingyenes autós online játék

Lépésről-lépésre virágoztathatod fel a saját roncstelepedet. Értékesítheted az alkatrészeket, új egyedi verdákat rakhatsz össze. A játékot kicsiben kezded, hogy a szakma minden fogását mesterien kitanulva törj előre. Minél jobb vagy a szakmában, annál gyorsabban törsz előre és ugrasz szinteket. A tehetségednek, gyorsan híre megy és egyre újabb és újabb jármű érkezik bontásra a roncstelepedre. Jönnek személyautók, tehergépjárművek, motorcsónakok, helikopterek, repülők, páncélosok is. Az egyes alkatrészeket pedig természetesen kombinálhatod egymással a játékban. A Garbage Garage egy ingyenes böngészős játék, letöltésre és telepítésre nincs szükséged!

bit.lyGarbageGarage2

Garbage Garage - ingyenes autós online játék
2014.05.18. Kategória: Online játékok
Koyotl online kaland-, szerep- és akciójáték 3D-ben

Ebben a 3D-és böngészős szerepjátékban törzsi harcossá válhatsz, amikor belecsöppensz ebbe a varázslatos ás elbűvölő 3D fantáziavilágba. A játékban Koyotl a fő gonosz aki ki akarja sajátítani az 5 főelem hatalmát. A tűz, a fagy, a kő, a sav és a villám alkotják a fő hatalmakat. Alkosd meg saját karakteredet, tejesíts küldetéseket és közben szórakozz jól! Most ingyenesen kipróbálhatod ezen a linken keresztül regisztrálva :

bit.lyKoyotl-npszr

Koyotl online kaland-, szerep- és akciójáték 3D-ben
2014.05.03. Kategória: Online játékok
GengszterOnline - online bűnözés játék (18+)

Minden épület lerombolódott és senki sem maradt életben. Most eljött az idő, hogy új családok és új maffiózók uralják az utcákat. Eljött az idő, hogy mindent visszaszerezz amit elvesztettél. Harcolj a tiszteletért és az erőért, győzz le mindenkit... Katt a piros linkre, most ingyen regisztrálhatsz!

bit.lyGengszterOnline-poszt

GengszterOnline - online bűnözés játék (18+)
2014.04.27. Kategória: Online játékok
Wargame 1942 : Online háborús játék

Harcolj azért ami a tiéd, ne hagyd, hogy bármi is az utadban álljon. Építs ütőképes hadsereget, küzdj játékosok ezreivel. Próbáld ki ezt a II. világháborús, böngészős játékot ingyen! Ingyenes regisztráció és játék a piros linken:

bit.lyWargame-NPSZR4

2014.03.22. Kategória: Online játékok
World of Tanks - Ingyenes tank akció MMO

Díjnyertes tank akció MMO. Válassz több mint 300 amerikai, szovjet, német, francia, brit, és kínai páncélos jármű közül és csatlakozz a heves, csapat alapú PvP csatákhoz. Töltsd le most és játssz ingyen! Katt a piros linkre:

bit.lyWorldofTanks-NPSZR-Poszt

2014.03.17. Kategória: Online játékok
eMaffia.hu - online maffia szerepjáték

Az eMaffia.hu egy online maffia szerepjáték, ahol egy gengszter bőrébe bújva próbálhatod ki magad az alvilági életben. Járj el sportfogadásokra; esténként nézz be a helyi Night Club-ba, időnként csinálj egy kis balhét, vagy ülj be a vadonatúj autódba és zsarolj meg pár üzletet a környéken. Legyél egy tiszteletre méltó család tagja vagy főnöke, és mutasd meg hogy kemény kitartással és küzdelemmel Te lehetsz az eMaffia világának legnagyobb gengszter fejese, - a Capo di tuti Capi. Ingyenes regisztráció az alábbi linken:

www.emaffia.hu

eMaffia.hu - online maffia szerepjáték
2014.03.16. Kategória: Online játékok
GPRO - online F1 manager játék

Szereted a Forma 1-et? Ha igen, akkor a Grand Prix Racing Online a Te játékod! Vezesd sikerre a saját csapatod azáltal, hogy jó autót építesz, kidolgozod a nyerő taktikát a futamokra, kiválasztod a megfelelő pilótát és személyzetet és előre tervezel. Teszed mindezt úgy, hogy a pénzügyi lehetőségeiden belül maradsz miközben a riválisaid csak Téged akarnak megszorítani. Ingyenes regisztrációhoz katt a piros linkre!

bit.lyNapiszar-F1-Racing

GPRO - online F1 manager játék
2014.03.08. Kategória: Online játékok
MyLands - ingyenes stratégiai játék, pénzkereseti lehetőséggel!

Keress pénzt játszva, ezzel az izgalmas böngészős játékkal. Fejleszd a várososod, kereskedj, köss szövetségeket, háborúzz! Hódítsd meg az online világot! Legyél Te a Leghatalmasabb! Ingyenes regisztrációhoz katt a piros linkre!

bit.lyMyLands-Jatek-post

MyLands - ingyenes stratégiai játék, pénzkereseti lehetőséggel!
2014.02.08. Kategória: Online játékok
Koyotl online 3D fantázia-, kaland-, szerep és akciójáték

Ebben a 3D-és böngészős szerepjátékban törzsi harcossá válhatsz, amikor belecsöppensz ebbe a varázslatos ás elbűvölő 3D fantáziavilágba. Ebben a játékban a Koyotl a fő gonosz, aki ki akarja sajátítani az 5 főelem hatalmát. A tűz, a fagy, a kő, a sav és a villám alkotják a fő hatalmakat. Alkosd meg saját karakteredet, tejesíts küldetéseket és közben szórakozz jól! Ingyenes reg. a piros linken :

bit.lyKoyotl-npszr

Koyotl online 3D fantázia-, kaland-, szerep és akciójáték
2014.02.02. Kategória: Online játékok
MyLands - Online stratégiai játék, pénzkereseti lehetőséggel!

Keress pénzt játszva! Fejleszd a várososod, kereskedj, köss szövetségeket, háborúzz! Hódítsd meg az online világot! Legyél Te a Leghatalmasabb! A piros linken most ingyen regisztrálhatsz!

MyLands - Online stratégiai játék, pénzkereseti lehetőséggel!