Akciósgumi tavasz 790x120
2013.02.01. Kategória: Online játékok
GengszterOnline - ingyenes játék ( +18 )

Ami utána következett..., hát minden épület lerombolódott és senki sem maradt életben. Most eljött az idő, hogy új családok és új maffiózók uralják az utcákat. Eljött az idő, hogy mindent visszaszerezz amit elvesztettél. Harcolj a tiszteletért és az erőért, győzz le mindenkit a GengszterOnline.hu ingyenes online bűnözős játékban (18+) Katt a piros linkre, ha szívesen játszanál!

ingyenjatek.gengszteronline.hu?track=pad:309

GengszterOnline - ingyenes játék ( +18 )
2013.01.06. Kategória: Online játékok
Goalunited 2013 - az ingyenes foci menedzser

Edzések, felállások, átigazolások, stb... Több-százezer nemzetközi játékos Letöltés és telepítés nélkül is játszható. Díjnyertes online, böngészős focis játék. Ingyenes regisztrációhoz katt a piros linkre:

bit.lyGoalunited2013-NPSZR

Goalunited 2013 - az ingyenes foci menedzser
2012.12.07. Kategória: Online játékok
Pirate Storm - online kalózos játék

A Pirate Storm tengerein csak úgy rajzanak a valós játékosok. Készülj fel a vad többszemélyes kalózakciókra! Harcolj magányos kalózként, csoportban vagy klánban! Állj helyt valós játékosok vagy a számítógépes ellenfelek ellen! Teljesítsd a jóval több mint 100 izgalmas küldetést a játékban! Ingyenes, böngészőben játszható kalózos játék! Regisztrációhoz katt a piros linkre:

bit.lyPirateStorm-NPSZR

Pirate Storm - online kalózos játék
2012.11.30. Kategória: Online játékok
Hódítsd meg Damoriát !

Építkezz, telepíts be területeket, kereskedj - és uralkodj a birodalmadban! Élj át egy középkori világot, amelyben felépítheted a saját váradat és betelepítheted a területeidet! Ez a böngésző alapú játék egy másik világot tár fel előtted, ahonnan biztosan nem akarsz majd visszatérni. A Damoria egy böngészőben játszható misztikus világba hív. A kitermelt nyersanyagokból épületeket emelhetsz. Állítsd fel a hadseregedet és szereld fel a katonáidat karddal, íjjal, nyilakkal és katapult-kilövőkkel. Mindent megkaphatsz, amit csak az uralkodói szíved kíván. A Damoria játékban erősen kell küzdeni a hatalomért is. Mindenki a legnagyobb kastélyt és a legnagyobb területeket akarja. Legyen a várad bevehetetlen az ellenséges támadók számára, és ne feledd: "a legjobb védekezés a támadás" Állíts össze egy soha nem látott haderőt és hódítsd meg egész Damoriát! Ingyenes regisztrációhoz katt a piros linkre :

bit.lyDamoria-NPSZ11

Hódítsd meg Damoriát !
2012.11.20. Kategória: Online játékok
Desert operations - Online katonai, stratégiai játék

Egy kis ország vezetőjeként több ezer játékossal küzdhetsz! Védd magad az ellenséges hódításokkal szemben! Növeld a világpolitikai befolyásodat azáltal, hogy szövetségeket kötsz és hadjáratokat indítasz! Ingyenes regisztrációhoz katt a piros linkre :

bit.lyDesertOperations-NPSZR5

Desert operations - Online katonai, stratégiai játék
2012.09.26. Kategória: Online játékok
Online háborús játék

Harcolj azért ami a tiéd, ne hagyd, hogy bármi is az utadban álljon. Építs ütőképes hadsereget, küzdj játékosok ezreivel. Ingyenes reg. és játék a piros linken :

bit.lyWargame-NPSZR4

Online háborús játék