A magyar éttermek gyomorforgató trükkjei: mi van a tányéron valójában?

"... a strandon mindent megesznek a népek, a minőségre nem kell különösebben ráfeszülni. A bolognai spagetti az igazi adu ász, abba mindent bele lehet aprítani, ami az előző estéről megmaradt: rakott krumplit, rántott karfiolt, tepsis burgonyát. Jó sok szósszal és fűszerrel... - Az étteremben persze az italokon kaszáltak igazán nagyot: a szódával után töltött ásványvizes üvegeket az asztaltó két méterre, futtában nyitották ki a pincérek, a kávégépet is megbűvölték, hogy a szokványos hat gramm helyett csak hármat daráljon bele a feketébe, a korsó sör pedig négy deci sörből és egy deci vízből állt..." A teljes cikk a piros linken :

www.penzcentrum.huvasarlasa_magyar_ettermek_gyomorforgato_trukkjei_mi_van_a_tanyeron_valojaban.1040555.html