Akciósgumi tavasz 790x120
2011.01.29. Kategória: Mondás, idézet
Mi lenne, ha a férfiak lennének a világ urai ?!

1. A nőnapot áttennék február 29-ére. 2. A nyakkendőt nem lenne muszáj megkötni. A sliccet meg felhúzni. 3. A mellnagyobbító műtéteket besorolnák a TB-támogatottak közé. 4. Az egyszerűség kedvéért minden nőt ugyanúgy hívnának. 5. Minden nő allergiás lenne az aranyra, drágakövekre és a bundára. 6. A női orrban lenne egy speciális filter, ami elnyeli a sör-, izzadtság- és hagymaszagot. 7. Minden telefonba be lenne építve egy szerkezet, amely 10 perc után automatikusan bontja a vonalat. 8. A szalvétát fel sem találták volna. 9. A lányuk férjhez adása után az anyák egyszerűen elfelejtenék azok létezését is. Így meg lenne oldva az anyósprobléma. 10. Feltalálnák azt a zoknit, amely magától megtalálja a párját, bárhol is hagyták őket a lakásban. 11. Az üzletasszonyok mindennapi viselete a bikini lenne. 12. A vécé ülőke azonnal felcsapódna, amint felkelnek róla. 13. A szemeteszsákok önállóan elhagynák a házat. 14. A nők egy évben egyszer menstruálnának, a horgászidény kezdetekor.

2011.01.25. Kategória: Mondás, idézet
A nap hülyéje : Nagy a baj - megjött a havi baj !

"Üdv! Ez a csaj az utóbbi időben elég hibbant lett, és remélem, hogy mivel kikerül az oldalra változtatni fog magán egy kicsit, ha meg nem, akkor tovább fogunk szórakozni rajta."

A nap hülyéje : Nagy a baj - megjött a havi baj !
2011.01.19. Kategória: Mondás, idézet
Szerintem . . .

- Szerintem túl nagy a pofád.... - Szerintem meg nem nagyobb, mint a te picsád...

2011.01.16. Kategória: Mondás, idézet
Napi bölcsesség - A hímvessző mérete

Két nő beszélget: - Mondd, a hímvessző mérete szerinted is elhanyagolható az örömszerzés szempontjából? - Persze. Kivéve, ha kicsi.

2011.01.15. Kategória: Mondás, idézet
Vélemény

Ha a facebookon lenne leszarom gomb, biztos 10-szer többször nyomnám meg a kezdőlapon végighúzva, mint a like-ot.

Vélemény
2011.01.15. Kategória: Mondás, idézet
Napi bölcsesség

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal !

2011.01.03. Kategória: Mondás, idézet
\"Kedves Testvérem!\"

1. Legközelebb kortyokat igyon és ne döntse le egyben az egészet. 2. Nem teszünk jékockát és citromkarikát a misekehelybe. 3. A misekönyv nem poháralátét. 4. A oltár terítőjét nem használjuk szalvétaként. 5. Tíz parancsolat van, nem pedig tizenkettő. 6. Tizenkét tanítvány van, nem pedig tíz. 7. Nem utalunk a keresztre, mint nagy darab "T-betűre". 8. Nem konferáljuk be Jézust és tanítványait, mint "DJ JC-t és bandáját". 9. Dávid Góliátot egy parittyával győzte le, és nem "lőtte szitává a rohadt seggét egy Magnum 357-essel". 10. A kígyó tekergett az almafán és nem Isten fasza. 11. Nem utalunk Júdásra, mint "faszfej"-re. 12. A pápa szent, nincs kigolyózva és nem nevezzük "Keresztatyának". 13. Az Atya, a Fiú és a Szent Lélek nem a Fater, a Kiscsávó és a Kriptaszökevény. 14. Júdás 30 aranypénzen adta el Jézust és nem két fillérért, ráadásul az olajfák hegyén és nem a kínai piacon. Ui.: És egyébként is, a bűnösök a pokolra mennek és nem a büdös picsába.

2010.12.31. Kategória: Mondás, idézet
Küldj szilveszteri SMS-t :

1. Sül a malac, zsírja fröcsög, boldog új évet - Te köcsög ! 2. A jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten! De légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet! BÚÉK!!! 3. Itt van a szilveszter vége az évnek, kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek. Hopp, ott egy kismalac, rálép egy kekszre, vegyél rá valakit az orális szexre!! BUÉK! 4. Részeg vagyok, mint az állat tele hánytam már a kádat. Klozet mélyén négykézláb okádok ,de pezsgő pukkanásra felállok, s neked Boldog Új Évet Kívánok. 5. Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkor kezdődik az élet. Komás tekintetek, a fejek kékek, kívánok most neked Boldog új évet! 6. Csokiból van a punci cukorból a pénisz, Boldog új évet kívánok moszt én isz.

2010.12.24. Kategória: Mondás, idézet
Karácsonyi sms

1.Idén nem csúszik az út, nem fedi fehér hó az országot, beszarnak a rénszarvasok, mire bejárják a szánnal a világot! 2.Ez lenni kici kínai karaconyi szmsz. Lenni oco, nem drága, mégis mutatni, hogy van gondolasz Rád. Kivanni Neked jo ünnepek, meg kisccaladod récire boldogsag! 3.Én vagyok a Télapó úgy bebasztam mint a ló, van zsákomban minden jó: tamponbugyi műdákó. Ne várjatok nem megyek,pornófilmet rendezek. 4.Ha a makkodat tűlevél böki, ha a farkadon üveggömb lóg, a zacskódon gyertya viasz csurog, akkor a karácsonyfát “dugod”. Boldog Karácsonyt!

2010.12.20. Kategória: Mondás, idézet
Saját tanárukat boncolták fel az egyetemisták !

"Saját egykori tanárukat kellett felboncolniuk egy svéd orvosegyetem medikusainak életük első bonctani gyakorlati órájukon. "Nagyon szerencsétlennek" nevezte az esetet Brigitta Sundelin főorvos. Elmondta, általában a boncolás előtt tájékoztatják a diákokat arról, kinek a holttestét vizsgálják meg, s jelen esetben is így tettek Ám a diákok szerint ők csak akkor szembesültek azzal, kit is kell valójában vizsgálniuk, amikor a holttest egyik lábujjára erősített szalagon meglátták tanáruk nevét."

2010.12.20. Kategória: Mondás, idézet
Napi bölcsesség

A második házasság az optimizmus győzelme a tapasztalat felett!

2010.12.13. Kategória: Mondás, idézet
Calgon reklám - kicsit másképp !

- Móni vagyok, 15 éve használok Calgon-t, ami eddig 435.132 forintomba került! - Sára vagyok, szarok én a Calgonra, inkább háromévente veszek egy új fűtőszálat 4000 forintért...