Ai Tips 728x90
2013.10.28. Kategória: Mondás, idézet
Erre készülj fel :P

Erre készülj fel :P
2013.10.28. Kategória: Mondás, idézet
Napiszar tudomány rovat

Órákkal a halál után is visszahozható lesz az ember az életbe...

"Az eddigi álláspont szerint, ha egy beteg szíve és a légzése is leállt, akkor halottnak lett nyilvánítva”

"Most a halállal kapcsolatos kutatások során rájöttek, hogy az elmúlás nem egy pillanat alatt történik meg, hanem egy hosszú folyamat során, amely a szervezetben megy végbe"

"Ez a procedúra hosszú órákig is eltarthat és most már képesek lehetünk megfordítani azt"

Napiszar tudomány rovat
2013.10.28. Kategória: Mondás, idézet
Vagyonelosztás - Ez a való világ 🙁

USA - a leggazdagabb 1 százaléka rendelkezik az ország vagyonának 40 százalékával.
Az alsó 80% mindössze hét százalékkal.

Egy másik adat: a legfelső 1 százaléknál van az értékpapírok fele.
Az alsó 50 százaléknál 0,5 százaléka.

Vagyonelosztás - Ez a való világ 🙁
2013.10.27. Kategória: Mondás, idézet
Napiszar életmód rovat

A szinglik országa lettünk?

A legnehezebb dolga a 25-40 éves korosztálynak van. Ők azok, akik már elvégezték az iskoláikat, de már nem járnak discoba, a baráti kör nagy része pedig még boldog házasságban él.
Reggel munkába mennek, délután - jó esetben - edzőterembe vagy haza.

Este hasonló problémákkal küzdő barátaikkal próbálnak úgy csinálni, mintha minden rendben lenne, vagy éppen keseregnek az igazságtalan sorson.
Az elkeseredettséget mutatja, hogy dübörögnek az internetes randihelyek.

Gazdasági hatása :

1. Ideális munkavállalók, hisz nem rohannak haza a családhoz.

2. Ideálisak a kereskedelemnek is, mert sokat költenek magukra.

2013.10.27. Kategória: Mondás, idézet
Zavard össze a világot

Mosolyogj HÉTFŐN! :P

Zavard össze a világot
2013.10.26. Kategória: Mondás, idézet
Ne aggódj az életed miatt

Előbb vagy utóbb, mindenkié egyenesbe jön :P

Ne aggódj az életed miatt
2013.10.25. Kategória: Mondás, idézet
Szexuális felvilágosítás 2.0

Anya én nem értem ezt a méhecskés felvilágosítást, meg ezt a gólyás hülyeséget és az sem tiszta, hogy miért nem mehetek diszkóba! Na, ide figyelj, kisfiam te egész nap csak a számítógép előtt ülsz, megpróbálom elmagyarázni úgy, hogy te is megértsd: Mint minden fiúnak neked is van egy pendrive-od amivel nagyon jól el lehet szórakozni, egyelőre tanácsolnám a single player módot, majd ha 18 éves leszel, akkor jöhet a multi player, kerüld a fizetős szolgáltatásokat, nagyon jó demójuk, de soha nem lesznek a tieid. A lányoknak van egy usb port-juk amibe pont bele illik a te pendrive-od. Vigyázz, csak biztonságos port-ot használj, mert a vírusok nagyon veszélyesek, ha meg te töltesz le valamit, akkor örökre csak azt a számítógépet használhatod és 9 hónap múlva lesz egy ipad minid, vagyis nem egy sajátod, hanem egy közös, amit akkor is közösen fogtok használni, ha már nem is egy helyen laktok. A lányokon vannak még csatlakoztatási lehetőségek, de ezeket inkább haladóknak találták ki, és ezeket komoly tűzfalak védik. Elképzelhető, hogy első alkalommal szoftveresen lefagysz, de ez természetes és még probléma lehet a túl gyors letöltés is, de majd belejössz. Ne lepődj meg, de nem csak pendrive-ok léteznek, van akinek nagyobb hard disk-je van, de olyan is akad akinek csak SD kártyája, esetleg mini SD kártyája, mint apádnak. Vigyázz, a diszkóban nehogy bele tegyenek valamit az italodba, mert akkor jön a kék halál, megsérül a memóriád és akkor mindenképpen újraindítást igényelsz. És amíg újra indulsz, addig bármi megtörténhet, ne feledd rajtad is van néhány usb port! Ha esetleg önszántadból is használnád a port-jaidat, akkor se aggódj, egyszerűen csak fordítva vagy bekötve, ne aggódj mi akkor is fogunk szeretni apáddal, ráadásul akkor profin fogod tudni kezelni a grafikai szoftvereket. Most pedig húzzál a szobádba és tanulás helyett ne a számítástechnikai oldalakat nézegesd! Orosz György (George Russian)

www.oroszgyuri.hu

2013.10.25. Kategória: Mondás, idézet
Mi van igazából a csirke nuggetsben?

Pár véletlenszerűen kiválasztott nuggets-et – vásároltak és amit felfedeztek benne az minden volt, csak tényleges csirkehús nem.

Erek, zsír- , porc , hámszövetek alkották a termékek 50%-át. Az első étteremnél kiderült, hogy 50 százalék az izom, a másik fele pedig zsír, erek, idegek. A pontos lebontás alapján, 56 százalék zsírt, 25 százalék szénhidrátot és 19 százalék fehérjét tartalmaztak.

A második étteremben 60% volt a zsír, kötőszövet valamint a csont- törmelék tartalom.
A tudósok megállapították, hogy a név önmagában félrevezető, hiszen nem csirkefalatokat kapunk, hanem lényegileg zsírszövetet a baromfi hús helyett.

visit www.loogix.com
visit www.loogix.com
2013.10.21. Kategória: Mondás, idézet
Napi merengő

Napi merengő
2013.10.20. Kategória: Mondás, idézet
Putyin Orosz elnök üzenete a kisebbségeknek

Oroszországban oroszok élnek. Ha bármely kisebbség, bárhonnan, Oroszországban akar élni, itt dolgozni és Oroszországban lenni, beszélnie kell oroszul, és tiszteletben kell tartaniuk az orosz törvényeket.
Ha inkább más törvényeket, tisztelnek, akkor azt tanácsoljuk, nekik, hogy menjen azokra a helyekre, ahol ez az állami jog. Oroszországnak nem kellenek ezek a kisebbségek. Ezeknek a kisebbségeknek, kell Oroszország, és nem adunk nekik kiváltságokat, ne próbálják megváltoztatni a törvényeinket, hogy illeszkedjen az ő vágyakhoz, nem számít, mennyire hangosan kiabálnak "hátrányos megkülönböztetést".

Az orosz szokások és hagyományok nem kompatibilisek sok kisebbség primitív kultúrájával. Ez a tiszteletreméltó törvényhozó testület, az új törvények megalkotásánál, az Orosz nemzeti értékeket kell szem előtt tartania, megjegyezve, hogy a kisebbségek, akik ide jönnek nem oroszok! "

U.i.: A politikusok a Dumában 5 teljes percig, álló ovációval fogadták Putyin beszédét.

(Részlet Vlagyimir Putyinnak a Dumában (az orosz parlamentben) 2013. májusban elmondott beszédéből).

2013.10.20. Kategória: Mondás, idézet
Bizonyítva...

Bizonyítva...
2013.10.20. Kategória: Mondás, idézet
Napi igazságosztó

Közben szombat este Olaszországban 3000 ember tüntetett ez ellen:

"Termelj! Fogyassz! Dögölj meg!"

Napi igazságosztó