Akciósgumi tavasz 790x120
2015.02.13. Kategória: Nyereményjáték
Most minden szerencsejáték kedvelő nyer!

Weboldalunkon találatgaranciás, esélynövelő tippmix, totó, lottó, kenó, póker variációs könyvek rendelhetőek péntek 13-tól, 13 napig, 13% kedvezménnyel! +1 ráadás : Online előre fizetés esetén ingyenes kiszállítással! Csak néhány napig! Ne hagyja ki!

Most minden szerencsejáték kedvelő nyer!
2014.12.21. Kategória: Nyereményjáték
LottóSzimulátor : ingyenlottó, valódi tárgynyereményekkel!

Ezen az oldalon az 5/90 számos lottójátékot szimulálhatod! Naponta min. 1 db ingyenes játékra van lehetőséged! 225 Ft megtakarítás/nap. Ezen az oldalon, a nyertesek maguk választhatnak a több száz felkínált ajándék közül. Értékes Apple, Samsung, Sony telefonok, notebookok, tabletek, továbbá vásárlási utalványok és egyéb ajándékok várnak! Nyerési esélyedet azzal is növelheted, ha barátaidnak is ajánlod az oldalt! Nincs más dolgod, mint az alábbi linken ingyenesen regisztrálni!

bit.lyLottoszimulator-npszr

LottóSzimulátor : ingyenlottó, valódi tárgynyereményekkel!
2014.08.24. Kategória: Nyereményjáték
Madridista.hu - spanyol foci tippjátéka, értékes nyereményekért!

A tippjátékában bárki részt vehet, aki regisztrálja magát oldalon. A játék ingyenes. A tippeket az adott mérkőzés kezdési időpontjáig lehet leadni, és ugyaneddig az időpontig egy-egy tipp korlátlan számban módosítható. Az értékelés rövid idővel a mérkőzések után megtörténik, ahogy a ranglista frissítése is. A játékban a Primera Division mérkőzéseinek kimenetelére lehet fogadni. A nyereményjáték a hagyományos totó szabályait követi, azaz hazai győzelemre (1), vendég győzelemre (2), avagy döntetlenre (X). lehet tippelni. Nyeremények: ----------------------------------------------------- Minden forduló első helyezettje ajándékot nyer. Nyereménye: 2000 Ft-os vásárlási utalvány, amely beváltható a feletipp addel.hu címen, tippmix, totó, lottó, kenó, póker és egyéb kaszinós könyvekre. Az összesített verseny első három helyezettje is díjazott lesz : 1. díj: 2014/15-ös Real Madrid hivatalos mez, 2. díj: Real Madrid logós ágynemű garnitúra, 3. díj: Real Madrid logós oldaltáska. Ingyenes regisztrációhoz katt a piros linkre:

bit.lyRM-Tippjatek-npszr

Madridista.hu - spanyol foci tippjátéka, értékes nyereményekért!