Akciósgumi tavasz 790x120
2010.12.17. Kategória: Zene
Bruti - Vida: CBA dal

2010.12.15. Kategória: Zene
Nekem kukim van, neked nunid van...www.fluortomi.hu

2010.12.12. Kategória: Zene
Sickratman - Buzi-e vagy ?

2010.12.12. Kategória: Zene
Magyarország námbör ván kabarérock bandája

Rózsaszín Pitbull - Krumplistészta Biográfia : A Rózsaszín Pittbull egy komlói punk-rock együttes, mely 1995-ben alakult. Főként politikai és kissé aberrált szexuális töltetű dalszövegeikkel hívták fel magukra a figyelmet, bár a felszín alatt általában mély filozófiai tartalom bújik meg. A szövegviláguk azt a szerepet próbálja betölteni a zene világában, amit a South Park a rajzfilmek világában. További infó a piros linken :

www.rozsaszinpittbull.hu

2010.12.10. Kategória: Zene
Rácz Béla alias VV Béci - rapperként

A Young-G nevű rappert feltehetőleg nem sokan ismerik, pedig az elmúlt hetekben ő lett az egyik legfelkapottabb médiaceleb országunkban. Ő nem más, mint Rácz Béla, alias VV Béci, aki már több mint fél hónapja élvezi a luxusbörtön kedvező szolgáltatásait.Írt az egyik zenei oldalon egy frappáns bemutatkozást magáról :

,,Zsivány kis diák voltam egész életemben. Mindig tudtam, hogy amit akarok azt valóra is, váltom! Sokat rosszalkodtam általános iskolai éveimben: loptam, csaltam, hazudtam és rendőrségre járkáltam! Hehe... „

2010.12.10. Kategória: Zene
Táncos kedvű nagyi

2010.12.09. Kategória: Zene
Kovbojok - Kakadal

2010.12.07. Kategória: Zene
Kovbojok - Buzerator Bolhawww.kovbojok.hu

2010.12.06. Kategória: Zene
Kovbojok - Télapó

Ezt NE hagyd ki !!!
Nagyon jó !!!

2010.12.06. Kategória: Zene
Íme egy kis Agrármetál zene !

Disztraktor - Betonszar

"Alázatossan jelentcsük, hogy miafasz!

Nomármost ,csak azért írunk ide, hogy minden szegény paraszttesvírünket megnyugtassunk amennyiben hitük meginogni láccik már az agrárhitükben való bizonyosság teljes elvesztésének mibenléte íránti késztetést, és ezért oktalanul welnessz életmódra kárhoznak az ivás helyett, hogy Lessz ám ujj album!!! Azt hogy mijj stílusban lesz meg hogy mi lesz a boríttón azt még nem mondjuk el mert ijjen titokzatosak vagyunk mi, de azt csiripelik a madarak, hogy nagyon sok mell leszz ebben az albumban és ennek szinonímái, mint pl csöcs, tőgy, kannák és dudák.

És ha van még ollyan embör vagy asszony aki Disztraktor, vagy paraszt, esetleg szesz, stb témában művészkedett, vagy csak most felbuzdulva fog majd, na azok kűggyék az alkotásukat ímélbe, hogy legyen közönségszavazás, Ne feleggyétek az X-traktor bennetek van!

2010.12.05. Kategória: Zene
Fluor Tomi - Party arc

Véletlenül találtam rá a srácra és mivel sokan nem tudták igazából, hogy ki is Ő ( én is 10 perce döbbentem rá), ezért most felkerült róla egy kép ide hozzánk. 1-2 komment a velvet blogról : "Mostmár csak az a kérdés, hogykijezabuzi?" "buzigyerek, amolyan császárelőd fénykorában 2.0" "Látszik rajta, hogy még ötévesen beszipózott a filctollból meg a technokolból és még azóta se tért magához." "Én szájba vertem volna de lehet le is pislantom 🙂" "Kicsi csíra gyökérbuzi. Taigetosz pozitív. Nincs mit mondanom, kérem, kapcsolja ki!"

www.fluortomi.hu

Fluor Tomi  - Party arc
2010.12.05. Kategória: Zene
Adolf Hitler Rap