2024.04.09. Kategória: Reklám
Ezt teszi a forró napsütés autód belsejében (x)

Mutatjuk a fotókat és a megoldást is, hogyan készülj a hőségre!

>>> Katt ide, hogy tudd meg mit okoz <<<

Ezt teszi a forró napsütés autód belsejében (x)
2022.09.24. Kategória: Mondás, idézet
11%-tól a 235%-ig: Lidl-árak egy éve és ma

A Lidl Plusz alkalmazásnak nincs túl sok értelme, de van egy funkciója, ami miatt szeretem használni. Ez pedig az, hogy elmenti a vásárlások blokkjait, így például bármit veszel, amire garancia jár, akkor nem kell félned, hogy elveszik a blokk. (Vagy olvashatatlan lesz a hőpapír egy hónap után.) Kíváncsiságból előkerestem az egy évvel ezelőtti blokkokat, és elmentem a Lidlbe ma megnézni, mennyibe kerül ugyanaz most, írja a Kiszámoló blog szerzője, alább a folytatás. Forrás: https://kuruc.info/r/2/249156/

11%-tól a 235%-ig: Lidl-árak egy éve és ma
2021.10.29. Kategória: Kép
Én ma este ezzel öblögetek

Én ma este ezzel öblögetek
2021.02.19. Kategória: Mondás, idézet
Úgy döntöttem, hogy indítok egy gasztroblogot

Valahol el kell kezdeni

Úgy döntöttem, hogy indítok egy gasztroblogot
2020.04.17. Kategória: Érdekes
A „Vidámpark” világgazdaság egyenlőre újranyithatatlan!?

Napvilágot látott egy közvéleménykutatás is, amit a vezető amerikai csapatsportok szurkolóival készítettek. Ezen felmérés szerint 72 százalék csak azután hajlandó újra mérkőzésre menni, ha már lesz koronavírus elleni védőoltás. Mindössze 13 százalék nyilatkozott úgy, hogy meccslátogatási szokásait semmilyen mértékben nem fogja befolyásolni a mostani járványhelyzet. >>> Tovább a teljes cikkre <<<

A „Vidámpark” világgazdaság egyenlőre újranyithatatlan!?
2019.11.21. Kategória: Viccek
Egyszerű volt a megoldás

Jön egy nő az orvoshoz, kékre-zöldre verve, mire a doktor felkiált: - Istenem, mi történt magával? A nő sírva mondja: - Akárhányszor jön haza az uram részegen a kocsmából, mindannyiszor nagyon megver. - Hmm, - mondja az orvos - tudok erre egy teljesen biztos és hatásos szert! Azonnal, ahogy az ura hazaért, vegyen egy csésze kamillateát és öblögesse vele a torkát, alaposan öblögessen-öblögessen! Két hét múlva újra eljön a nő a doktorhoz; virágzóan néz ki és mondja: - Doktor úr, csodálatos, amit javasolt! Képzelje, jön az uram holtrészegen, én meg csak öblögetem, öblögetem a torkom, ő meg nem bántott. - No látja! - mondja a doki szerényen - Egyszerűen csak be kell fognia a száját.

2018.12.03. Kategória: Videók
Egy újabb légiós videó

A piros linken egy légióban szolgáló magyar katona blogját olvashatod a jelentkezéstől napjainkig:

francia-idegenlegio.blog.hu

2018.12.03. Kategória: Videók
A Francia Idegenlégió

Az első 1 percben picit akadozik a videó, de utána már okés... A piros linken egy légióban szolgáló magyar katona vezet blogot a jelentkezéstől napjainkig:

francia-idegenlegio.blog.hu

2017.03.27. Kategória: Viccek
Szájöblögető

Egyik este láttam a tévében egy szájvízreklámot, ami szerint a szájvíz az összes baktériumot elpusztítja a szánkban. De ki a francnak hiányzik, hogy tele legyen a szája döglött baktériumokkal?!

There was an error

There was an error in the sourcecode. Please, call your developer team for help!