Hozzávalók 10 személyre:
- 10 kg virsli (f@szom tudja hány pár)
- 10 kg kenyér (parasztkenyér)
- 100 üveg sör (éjfélig)
Elkészítés: Este 8 körül keressük meg, hogy hol a pitsába van a „virsli felelős”. Ébresszük fel, majd miután nem mozdul, hívjuk hozzá egy rohadt mentőt, kérdezzük meg a diszpécsert, hogy a mentő nem állna–e meg idefelé jövet virsliért.
Ha nem, akkor nevezzünk ki valakit „virsli felelősnek”, lehetőleg olyat, aki még nem jött meg a buliba és autóval érkezik. Hívjuk fel és küldjük el a Teszkóba virsliért és kenyérért.
Ne lepődjünk meg, ha másik bulit választ az ideiglenes felelős. Várjuk meg az éjfélt, majd hívjunk fel egy taxi társaságot és rendeljünk virslit, meg sört.
Ha nem hoz, akkor küldjünk el valakit taxival egy nonstop-ba.
Sajnos ilyenkor már nincs virsli a boltokban, de van sör. Hajnali két óra körül nyissuk ki a titokzatos fehér szatyrot, amit az erkélyen találunk. Megvan a virsli, tegyük be a mikróba és amikor a durranások közti szünet már több mint 10 másodperc, akkor állítsuk le, de 5 percnél tovább akkor sem szabad mikrózni, ha nem durran, mert a szatyor könnyen ráolvadhat a virslire.
Szilvia kéztörlőn tálaljuk, a kenyeret középen kettévágjuk, és mindenki annyit markol a beléből, amennyire szüksége van.
Miután mindannyian jóllaktunk, a megmaradt 9 és fél kilóval dobálhatjuk a járókelőket, ilyenkor már mustárt is tehetünk rá.
A szerző a piros linken :
www.oroszgyuri.hu
Ma divatosak a kis autók, és a kis mobiltelefonok is, de eljön az idő amikor divat lesz a kis f@sz is és akkor te is nagy vagány leszel! Sok mosolyt 2014-re!
Sziasztok! Tegnap disznóvágás volt nálunk és gondoltunk az oldalra. 🙂 Élt: 2 évet. Súlya: 240 kg. Böllér: V. László Segéd: K. Károly és a bogrács mester: P. Lajos