Móricka négy napon keresztül azt látja, hogy a nővére minden este kiveszi a kolbászt a hűtőből, feldugja magának majd vissza teszi. Ötödik nap mikor a nővére hazaér azt látja, hogy Móricka madzagon húzza maga után a kolbászt a lakásban. Döbbenten kérdi tőle : - Hát te mit csinálsz? Ááá semmit, csak bemutatom a sógornak a lakást.
- Haver van egy töltöd kölcsönbe ? - Milyen? Samsung, Nokia, LG ? - Kolbász tesó, kolbász ! 🙂
A szám és a klip a Műszaki Egyetem Gépészkari Napok-SLIP 2012 alkalmából készült. A klipben közreműködött az Ötéves terv (közlekkar) és a 7vége (gépészkar) csapata.
- Próbál csajozni a parasztgyerek a buliba: - Mi van a lábad között bébi? - Tűz ! -Akkor megsütném ott a kolbászomat meg a két tojásomat. -Nem lehet, most lekvárt főzök. -És hátul a gázon ? :P
HÉTFŐ: Reggeli: Alma. Ebéd: Tejfölös paprikáscsirke illatának mély beszippantása, az asztalon hagyott morzsák, savanyúsággal. Vacsora: 2 dl aludttej savója, néhány cukrászsütemény receptjének lemásolása. KEDD: Reggeli: Sárgarépa saját zsírjában, rágógumi. Ebéd: Hatalmas tál töltöttkáposzta és a hozzávaló friss kenyér megtekintése, az edények elmosogatása. Vacsora: A szabad szemmel is jól látható darabka sovány sajt reszelt káposztatorzsával megszórva. SZERDA: Reggeli: 5-6 teljes jógalégzés, félbevágott főtt tojás sárgájának a fele, de abból amennyi belefér. Ebéd: Bécsi szelet és sült krumpli készítésekor lejátszódó fizikai és kémiai folyamatok elemzése céklával. Nagy tál túróslepény lefényképezése. Vacsora: A képek előhívása, savanyú uborka, hashajtó. CSÜTÖRTÖK: Reggeli: 1 db fürjtojásból készült rántotta, utána kifli, gyulai kolbász és vaj segítségével tízórai készítése a gyerekeknek. Ebéd: Húsleves és rakottkrumpli alkatrészeinek beszerzése a közeli ABC-ből. Madártej elhelyezése a hűtőszekrényben. Vágott vegyes savanyúság. Vacsora: Ecetes hagyma citrommal. PÉNTEK: Reggeli: Főtt kolbász, mustár, tea, citrom, zsemle izléses, már-már esztétikai élményt nyújtó elhelyezése az asztalon, mire a többiek felébrednek, frissen mosott káposztalével, kekszreszelék. Ebéd: Gőzölgő bableves, csülökpörkölt, uborkasaláta lerajzolása, kiszínezése. 1 szelet kétszersült harmadszor is átsütve, nagy pohár Igmándi. Vacsora: Hasított karalábé, dúsan díszített sárgarépaszeletekkel. Lefekvés előtt füldugó a korgó gyomor neszeiben kiküszöbölése.