Akciósgumi tavasz 790x120
2010.11.29. Kategória: Egyéb
Kik azok a darkerek?

Hófehér a bőrük, általában feketét viselnek, a sminkjük erőteljes, legtöbbször meghökkentő. Sokan közülük kedvelik a csipke és bársony holmikat, de akad olyan is, aki inkább latex vagy bőr ruhákban érzi jól magát. A férfiak is gyakorta kisminkelik magukat, és extrém kinézetükkel sokkolják a „hétköznapi” járókelőket az utcán. Ők a dark/goth kultúra mai képviselői. Valóban veszélyt jelenthetnek a társadalomra, vagy csak a kinézetük ijesztő? Ezt a stílusirányzatot az Angliában élő fiatalok köreiben fedezhettük fel először a 80-as években, mikor sokan otthagyva az iskolát, távolabbi célok nélkül, alkalmi munkákból éltek, és úgy érezték a dark zenék bús dallamai róluk szólnak. Magyarországon ez a szubkultúra a rendszerváltás idején élte a virágkorát. Amikor csökkent az életszínvonal, és nőtt a munkanélküliség, a fiatalokon is úrrá lett a kilátástalanság és a pesszimizmus. Később ezek a fiatalok alkották a dark mozgalom javát. Teljes cikk a piros linken :

tundercukorborso.blog.hu20091010gyakorlatos_gyakorlatom

Kik azok a darkerek?
2010.11.28. Kategória: Kép
Halál - hágó

Halál - hágó
2010.11.28. Kategória: Ismert külföldi
140 millió Ft -ot bukott picsa részegen, Lady Gaga a bécsi kaszinóban.

A hírek szerint először a pókerasztalnál akart szerencsét próbálni - ha már egyszer Pokerface -, ám végül meggondolta magát, és áttelepült a Black Jackhez. Hiba volt. Néhány szemtanú elbeszélése szerint Lady Gaga ekkor már mocskosul részeg volt, nagyjából azt sem tudta, mi történik körülötte. Semmi logikát nem lehetett felfedezni a játékában - pedig igen, a Black Jacknek is van játékstílusa -, csak két kézzel szórta a pénzt. Már hajnalodott, amikor bizonytalan léptekkel, és félmillió euró mínuszban elhagyta a kaszinót a testőrei kíséretében. Forrás : pokermania.hu

140 millió Ft -ot bukott picsa részegen, Lady Gaga a bécsi kaszinóban.
2010.11.28. Kategória: Egyéb
Cserebere

Cserebere
2010.11.28. Kategória: Viccek
A nap vicce - Ami sok az sok

Egy srác hazamegy totál szétcsapva. Másnap reggel felkel, kimegy a konyhába. Az apja odaül mellé: Tudod fiam, azt már megszoktam, hogy beállva jársz haza. Nem szóltam semmit amikor tegnap éjszaka lekurváztad az anyádat. Amikor szétverted a szobádat azt mondtam a te dolgod. De amikor a szoba közepére szartál, és a szart teletűzdelted fültisztító pálcikákkal majd közölted, hogy 'Süni mától nálunk lakik!', na az már nekem is sok volt.

2010.11.27. Kategória: Részegek
Király volt a buli

Én még egy tollseprűt dugtam volna a ...

2010.11.27. Kategória: Videók
Erre jó egy Hummer

2010.11.27. Kategória: Videók
Hófehérke - egy kicsit Győzikésítve

2010.11.27. Kategória: Zene
Anti Fitness Club

Az Anti Fitness Club-ot 2002 novemberében alapította Molnár Tamás (gitár-ének), Fekete Balázs (dob), és Schmidt Antal (gitár). A zenekarnév választást leginkább az inspirálta, hogy már akkoriban is edzőtermek és sportpályák helyett inkább füstös klubokban, koncerteken és a próbateremben érezték jól magukat. A kezdeti szárnypróbálgatások idején, 2003-ban csatlakozott hozzájuk a basszusgitáros, Varsányi Miklós, és első dalaikat, melyek leginkább a punk-rock stílusba voltak besorolhatók, hamarosan bemutatták a nagyközönségnek. Weboldaluk : http://www.antifitnessclub.eu/blog/ Youtube-os klipp a piros linken :

www.youtube.comwatch?v=uoeScs7dH1E&feature=related

Anti Fitness Club
2010.11.27. Kategória: Viccek
A pénz hatalma ( ilyenek a bankárok)

Bemegy egy szakadt, borostás, alkoholtól bűzlő fickó a bankba, odamegy az egyik ügyintézőhöz és rámordul: - Figyelj, te ribanc, egy rohadék számlát akarok nyitni! - Tessék? - kérdez vissza felháborodottan az ügyintéző. - Süket is vagy? Azt mondtam, hogy egy kibaszott bankszámlát akarok nyitni, de gyorsan! A nő zokogva szalad az igazgatóhoz, hogy egy durva ügyfél inzultálta. Az igazgató odamegy, és ráförmed a fickóra: - Uram, van valami problémája? - Igen! Most nyertem 50 millió dollárt a lottón, és már egy félórája itt álldogálok, mert szeretnék bankszámlát nyitni! - Értem. És ez a mocskos ribanc nem segített Önnek?

2010.11.27. Kategória: Videók
A nap hülyéje - jól nyomja

Elég régi már a videó, de hátha valaki még nem látta. Én konkrétan majdnem beszartam a röhögéstől. Nagy király a csávó.Remélem találunk még tőle, ehhez hasonlót.

2010.11.26. Kategória: Egyéb
Para Lee - Zombineurológus

Para Lee - Zombineurológus