Hozzávalók 10 személyre: - 10 db virsli (a fele megy a kukába) - 1 liter víz (Evian) - light mustár (Norbi) - light majonéz (Norbi) - light ketchup (Réka) - 10 szelet puffasztott rizs (félbe vágva) - 10 porcelán tányér (herendi) - 10 villa (tiszta) - 10 kés (életlen) - 10 szalvéta (happy new year 2014 feliratú) - 10 bilagit Elkészítés: A december 29-én megvásárolt virslit éjfél után alaposan megmossa a „virsli felelős”, majd, 1 liter hideg vízbe beletesszük. A vizet felforraljuk a virslivel együtt, majd óvatosan kivesszük a vízből a szilveszteri finomságot és tálaljuk.
2013.12.31.
Kategória: Baleset
Remek és látványos Szilveszter Rallyen vehettünk rész a Hungaroringen és térségében.
Több, mint 10.000 néző. Látványos akciók. Sajnos a négyes gyorson a Jana-Tomó kettős tetőre tette a Ladát!
Végeredmény a piros linken :
www.rvo.hu20131230turan-frigyes-nyerte-az-evzaro-jubileumi-viadalt
2013.12.30.
Kategória: Viccek
Ma befogsz rúgni, mint a szamár, holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! B.U.É.K. 2014!
2013.12.29.
Kategória: Egyéb
Sziasztok! Tegnap disznóvágás volt nálunk és gondoltunk az oldalra. 🙂 Élt: 2 évet. Súlya: 240 kg. Böllér: V. László Segéd: K. Károly és a bogrács mester: P. Lajos
2013.12.27.
Kategória: Egyéb
2013.12.26.
Kategória: Egyéb