Milyen bűnös titkokat őriznek az éjszakai mulatók sokat látott alkalmazottai?
Miként válik a konzerv töltött káposztából luxuséttermi főfogás?
www.libri.hukonyvkordos_szabolcs.eszem-iszom-hungary-2.html
Egy fickó betér egy étterembe egy struccal a nyomában, leül és rendel. A pincér kihozza az ételt. Fizetéskor a vendég a pontos összeget veszi elő a zsebéből. Ez több napon át megismétlődik, a pincér kíváncsi lesz. - Uram, mondja, hogy lehet hogy ön mindig a pontos összeget veszi elő? - Évekkel ezelőtt kitakarítottam a padlást és találtam egy öreg lámpát. Megdörzsöltem, kijött belőle egy szellem és felajánlotta, hogy teljesíti két kívánságomat. Az első kívánságom az volt, ha valaha is kell fizetnem valamiért, mindig legyen a zsebemben a pontos összeg. - Zseniális ötlet! Mások autót, házat kértek volna, de így ön egész életében gazdag lesz. - Ez így igaz, mindegy, hogy egy liter tej vagy egy Mercedes, az összeg mindig ott van, ha kell. - És a strucc honnan van? - A 2. kívánságom egy feltűnően magas pipi volt, hosszú, izmos combokkal.
Egy sikeres beruházást követő rendezvényen, a vállalkozó kitett magáért és az ország legpatinásabb borvidékének, egyik legkomolyabb borászatának, legnevesebb borászát kérte fel, hogy mutassa be illusztris vendégeinek a ház borait. "Kedves hölgyeim és uraim! A borokat minőség szerint fogom bemutatni önöknek. Kezdjük a cuvée borokkal. Milyen cuvéeket ismernek?" Mire hátulról egy határozott hang: - Monique Covet! Ekkor jött rá a borász, hogy nem feltétlenül kell túltolnia a dolgot...