Akciósgumi tavasz 790x120
2021.03.03. Kategória: Coub
Buli indul!

Hé cigány, ide!

2020.11.18. Kategória: Viccek
Valakinek menni kell

A főnök azt mondja reggel 4 dolgozójának: - Nagyon sajnálom emberek, de létszámleépítés van, valakit el kell küldenem. Megszólal a cigány: - Én kisebbségi vagyok, nem küldhet el, mert panaszt teszek. Mire a másik: - Én pedig nő vagyok, ha elküld, panaszt teszek. A harmadik: - Én idős vagyok, ha elküld, beperelem hátrányos megkülönböztetésért. Mindenki a negyedik, fehér férfire néz. Az megszólal: - Akkor azt hiszem, én meleg vagyok.

2020.10.21. Kategória: Mondás, idézet
Az ottfelejtett hűtőtáska

Egy régi történetet szeretnék elmesélni nektek. Egyik ismerősöm egy kisebb fuvarozó céget üzemeltet. Szállít mindent, a lignittől a nyugdíjas klubig bármit. (Tőle hallottam, hogy tudom-e mi a különbség a C és D kat. fuvarozás között; C-nél nem pofázik vissza a rakomány.) Szóval, emberünknek rendelt fuvarja volt Tiszaújvárosba, de elfelejtkezett róla; bőszen szerelte valamelyik kamionját. Úgy telefonáltak rá, hogy hol van már. Mit volt mit tenni, bedobott egy nagy nylont a busz vezetőülésébe és azonmód olajosan, mocskosan ment fuvarba. Kb. 15 perc alatt odaért, ezzel nem volt nagy gond, majd Tiszaújvároson belül is lerendezte a fuvar első részét, majd várakoznia kellett. Itt kezdődtek a problémák. A nagy izgalomban rájött a fosás. De így, hova menne be. Ekkor villant fel a fény; a helyi Lidl akkor nyitott meg, ő meg vele szemben parkolt. Gyorsan bement, vett egy hűtőtáskát (szatyrot), majd vissza robogott a busz hátuljába, könnyíteni magán. A foglalkozás elérte a célját, konkrétan telefosta a hűtőtáskát, majd azt szakszerűen le is zárta a patentokkal,. A könnyebbség után jött a következő probléma; mit kezdjen a termékkel. Fogta, leszállt a buszról és letette az egyik Lidl kuka mellé; majd elviszi a szemetes. Vissza is szállt a buszra és elkezdett bóbiskolni. Itt jön a lényeg: áruháznyitás, az összes potyázó ott lézeng ilyenkor. Egy csapat -feltehetően nagycsécsi- cigány kiszúrta a hűtőtáskát. Elkezdték kerülgetni, nézték nem-e jön érte vissza valaki/nem figyeli-e kamera. Majd, amikor kiderítették, hogy szabad a préda, az egyik megkapta és -idézem: "látnod kellett volna azt az örömöt az arcán, amikor megemelte és megérezte a súlyát"- sovány malac vágtában, csapatostól elszaladtak vele. Haver könnyesre nevette magát, de szerintem mindenki így van ezzel, mikor arra gondol, milyen képet vághattak szerencsétlenek, mikor kinyitották a táskát. (Mit főzünk belőle?) De hát, ebül szerzett holmi, ebül vész el...

2020.06.21. Kategória: Videók
Kínzó kérdés

Hogy hívják a cigány majmot?

2020.05.12. Kategória: Viccek
Kicsit még eltolná a dolgot, ha lehet

Akasztják télen a cigányt. A hóhér megkérdezi tőle: - Na, mi az utolsó kívánságod? - Há' ennék egy kis málnát. - Megőrültél cigány? Télen málnát? - Há' megvárnám... Még több roma vicc a linken :

www.topviccek.huvicckategoriaRoma

Kicsit még eltolná a dolgot, ha lehet
2020.01.22. Kategória: Mondás, idézet
A kedvenc cigányzenekara játszott hajnalban

A kedvenc cigányzenekara játszott hajnalban
2019.12.31. Kategória: Viccek
Vonaton történt

Egy nő utazik a vonaton, és egy újságot olvas, egyszer csak felcsillan a szeme, és egy bizonyos cikknél hosszan elidőzik. Feltűnik ez egy férfinak, és megkérdi a nőtől: - Bocsánat hölgyem, mi olyan érdekes abban a cikkben, amit olvasni tetszik? - Ebben a cikkben azt írják, hogy az arisztokraták csinálják a legtovább, a cigányok a legodaadóbbak, és az indiánoknak van a legjobb farkuk. - Nagyságos kisasszony, engedje meg, hogy bemutatkozzam... A nevem Báró Lakatos Winnetou.

2019.10.29. Kategória: Mozdonyszőkék
Cigány hupikék törpikék

Adjá valamit huszadikáig!

2019.10.08. Kategória: Viccek
Bizarr bünti

A rendőr megállítja a cigányt, mert kiderült, hogy szilvát lopott. Hogy elvegye a kedvét tőle, arra bünteti, hogy a fél kiló szilvát egyenként dugjon fel magának. A cigány bele is egyezik, ez mégiscsak jobb, mint 1 hónap a börtönben. Egyszer csak hangosan felnevet... - Mit röhögsz, cigány? - Ott jön a komám egy dinnyével!

2019.07.31. Kategória: Mozdonyszőkék
Sziasztok!

Mohácson a város felújítja a cigánytelepet... Ezt az építésvezető kapta!

Sziasztok!
2019.07.25. Kategória: Mozdonyszőkék
Cigánygyerek csajozik...

Hallod-e te csaje! Ha segély lennél megigényelnélek...

Cigánygyerek csajozik...
2019.05.12. Kategória: Mozdonyszőkék
Vannak akik vasárnap is dolgoznak

Auchan Áruház, Soroksár

Vannak akik vasárnap is dolgoznak