Akciósgumi tavasz 790x120
2022.08.23. Kategória: Kép
Sziasztok!

Ennyit a politikáról...

Sziasztok!
2022.01.25. Kategória: Mondás, idézet
Napi megnyugatató

Amikor pattanásig feszült a politikai helyzet a térségben, de látod, hogy egy háború esetén a jövő generációja készen áll!

Napi megnyugatató
2021.12.29. Kategória: Kép
Nem hátra!

Egy aktuális politikai szlogen sportosítása

Nem hátra!
2020.11.11. Kategória: Ismert külföldi
Napi külpolitika

Napi külpolitika
2020.11.08. Kategória: Mondás, idézet
Politikai hírek

Hogyan nyerhetett Biden, ha az USA nagy része piros? Hát így! Biden=Város, Trump=Vidék

image
2019.12.21. Kategória: Egyéb
Egy diszkrét üzenet...

.. és politikailag is korrekt ( Fuck it ) Üdv, Floridából! Egy régi követőtök

Egy diszkrét üzenet...
2019.10.25. Kategória: Egyéb
1998

A Monica Lewinsky-botrány politikai botrány volt, mely szerint az Egyesült Államok elnökének, Bill Clintonnak szexuális kapcsolata volt a Fehér Ház akkor 25 éves alkalmazottjával, Monica Lewinsky-vel.

1998
2019.08.17. Kategória: Egyéb
Sziasztok!

Egy olasz autópálya melletti benzinkút WC-jében fotóztam. Nem tudom hova tenni. Az olaszoknak vagy zéró az intim szférájuk, vagy ott is utat tört a kétfarkú pártpolitika...

Sziasztok!
2019.04.09. Kategória: Viccek
Politikai vicc az átkosból

A cigány párttag és besúgják a párttitkárnak, hogy jár a templomba. - Te Gazsi, jársz a templomba?! - Járok én a pártgyűlésre is. - Pénzt is dobsz a perselybe?! - Fizsetem én a tágdíjat is. - Krisztus lábát is megcsókoltad?! - A párttitkár elvtárzs lábát is megcsókonám, ha keresztre lenne feszítve.

2018.12.25. Kategória: Bunyó
Franciaországban mostanság nem jó rendőrnek lenni

Amúgy arrafelé mindig ez történik, amikor a nép megelégeli a megszorító politikát...

2018.12.24. Kategória: Egyéb
Sziasztok!

Tudom, hogy politika az nálatok No!, de ez jutott eszembe Helyszín: Győr Ui.: ...és hol van még a Karácsony vége!

Sziasztok!
2018.08.25. Kategória: Mondás, idézet
Az év hirdetése - ELADÓ Red Angus bika

Eleged van a vegán kajából meg a génmódosított szójafasírtból? Vagy csak szimplán az óvodás farsang óta szeretnél igazi kávbój lenni, s unod már a falunapok elektromos bikáját? Egy csendes, de megbízható házőrzőre vágysz? Szeretnél egy igazán cool állatkát magadnak a Havanna-lakótelepre? Rövidtávfutó vagy de nincs edzőtársad? Itt a remek alkalom! Eladó 2017. márciusi születésű, jó genetikával rendelkező Red Angus bika, 400-420 kg körüli, tápot és antibiotikumot nem látott (azért ilyen kis csoffadt) legelőn választott és legelőn tartott egészséges jószág, hármasmentes igazolással (én megnéztem, tényleg nincs rajta egy darab hármas sem). Olyan, mint a gazdája, szikár, de van benne erő, békés, de ne b@sztasd, mert pórul jársz! Extrák: bőr kárpit, blokkolás- és kipörgésgátló, napenergiával is elmegy egy darabig, éjjellátó szenzorok, esőérzékelő (érzékeli de lesz@rja). Nem dohányzó, hölgy tulajdonos lakik a szomszédomban. Ajánlom meghitt baráti beszélgetések kísérőjeként, „papírozóknak” továbbtartásra, kerti dísznek, undzovájter, undzovájter. Értelmes cserét meghallgatok (kasza, rendsodró, szárzúzó, hatástalanított, de még visszalakítható AK-47-es, kitömött politikusok kandalló fölé – s mivel politikailag korrekt vagyok, ezért pártsemleges a dolog - ’82-es Chateau Lafite a kólámba, vagy egy jegy a milánói Scala-ba Puccini Tosca c. előadására, valamilyen Monica Bellucci hasonmás kísérővel). Alkudozni lehet, de mivel az én földemen lesz a biznisz, nagy a terület és ásóm is van, én meggondolnám!

Az év hirdetése - ELADÓ Red Angus bika