Akciósgumi tavasz 790x120
2013.09.03. Kategória: Zene
Magyarország elmúlt 30 éve 3 percben!

Animal Cannibals - Minden változik "Dolby surround, wellness, fitness Pinkód, laptop, internetezhetsz. Tiszta nyugat lett Kelet-Európa. Éljen! Csatlakoztunk az Unióba! Svájci hitel, egy ország két tábor. Túladagolás politikából. Csupa E betűs étel, fokozott íz. Nagy divat lett az ásványvíz! A mézes pálesz, a szifonos vodka.."

2013.09.03. Kategória: Mondás, idézet
Mitől működik Ausztria?

"Kérdezz meg egy magyar politikust, mitől működik Ausztria? Halvány lila fingja sincs a válaszról! Hallottad már tévében, interjúkban, hogy feltették volna ezt a kérdést a 23 éve stagnáló politikai elitünknek? Nem! Mert válaszolni se tudnának!" Teljes cikk a piros linken :

iksz.beszolunk.humitol-mukodik-ausztria-miert-nincs-ott-kotelezo-minimalber-miert-ad-kisebb-bert-nalunk-ugyanaz-a-multi

Mitől működik Ausztria?
2013.05.29. Kategória: Mondás, idézet
Magyarország, én így szeretlek 🙁

A Jobb Élet Index a világ 36 országában mutatja meg, hogy mennyire érzik jól magukat az ott élők. Magyarország több kategóriában az utolsók között áll: - nem vagyunk boldogok, - nem bízunk a politikában, - kövérek is vagyunk, - nincs pénzünk... Akik még a magyaroknál is kevesebb pénzt keresnek : - észtek, a brazilok, a törökök, a mexikóiak és a chíleiek. Mi vagyunk például a legboldogtalanabbak, a kutatásban részt vevő összes ország közül az élettel való általános elégedettség nálunk a leggyérebb. A „mennyire van megelégedve összességében az életével” kérdésre 0-10-es listán kellett pontozni, ahol a 10-es jelentette a kicsattanó boldogságot, és a magyarok 4.7-es átlaga az összes országé alatt van (6.6 az OECD átlag). Tehát összességében nagyon nincs megelégedve az életével a magyar, sőt, az adatok szerint a magyar nő még a magyar férfinál is elégedetlenebb. Teljes cikk a piros linken :

index.hubelfold20130528nincs_jol_a_magyar

Magyarország, én így szeretlek 🙁
2013.03.01. Kategória: Kép
Üzletpolitika

Üzletpolitika
2012.12.19. Kategória: Mondás, idézet
Levelél a Parlamentbe

Tisztelt Képviselők! Orosz György vagyok humorista, ezt a levelet függetlenként küldtem el minden politikai pártnak, először is köszönöm, hogy a levelemet felolvassák, köszöntöm a Tisztelt ház munkatársait és kedves nézőket! Úgy gondolom, hogy az év utolsó ülésén belefér egy kis lazaság a felszólalásokba. Először is köszönöm önöknek, hogy a humoristáknak elég témát adtak 2012-ben is. A komoly munka mellett ne felejtsék el, hogy miért dolgoznak. Magyarország jövőjéért! És mi a tiszta jövő? Természetesen a gyermekeink és az unokáink. A következő sorok a képviselőknek, politikusoknak szólnak, a mondatokat gyerekek üzenik önöknek. Feltettem 5 kérdést a gyerekeknek, íme a legjobb válaszok. 1.Mivel foglalkoznak a politikusok? - Csabi (10 éves) „A politikusok a híradóban szerepelnek, én nem szoktam nézni, mert nem akarok olyan ideges lenni, mint az Apukám!” - Kriszti (8 éves) „A politikusok összegyűlnek és nagyon sokat beszélnek.” - Dani (7 éves) „Azt nem tudom, hogy mivel foglalkoznak, de amikor beszélnek, a tv sarkában mindig táncol egy néni, néha egy bácsi.” 2.Sorolj fel politikusokat! - Gabi (8 éves) „Obama Viktor és többet nem ismerek!” - Szilvi (10 éves) „Nem tudok politikusokat mondani, de ők biztosan ismerik a nevemet.” - Andrea (11 éves) „Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Vastag Csaba” 3.Kik dolgoznak a Parlamentben? - Dávid (7 éves) „Nagyon sok tanár bácsi, akik felállnak és egymást tanítják, de senki nem hallgat meg senkit, biztos nagyon sok fekete pontot kapnak.” - Dávid szavaira megszólal Annabella (12 éves) „A fekete pontot egy csengővel jelzik!” - Helga (7 éves) „ A parlamentben bajuszos emberek dolgoznak.” 4.Szeretnél –e politikus lenni ha nagy leszel? - Mario (10 éves) „Igen szeretnék, mert akkor nekem is lehetne szirénám és kiabálhatnék a tv-ben” - Kinga (8 éves) „Nem szeretnék, mert én őzike leszek!” - Nóri (9 éves) Ő nem válaszolt, egyszerűen elkezdett sírni! 5.Mit üzensz a politikusoknak? - Zoli (7 éves) „Azt üzenem, hogy az anyukámnak legyen a fizetése 1000 Ft-al több, hogy tudjon nekem venni pónis zsákot.” - Domi (9 éves) „Azt üzenem, hogy több mese legyen a tv-ben és ne a politikusok beszélgessenek .” - Krisztián (12 éves) „Én szeretnék bemenni a parlamentbe és felpróbálni a koronát.” Remélem lesz valaki annyira vagány, hogy ezeket a sorokat felolvassa. Ne felejtsék el, hogyha valamilyen döntést meghoznak, akkor azt ne azért tegyék, hogy legközelebb megnyerjék a választást, hanem elsősorban azért, hogy a gyerekeknek legyen szép életük ha felnőnek. Ha a képviselők egyet értenek akkor közfelkiáltással és tapssal nyilvánítsák ki az egyetértésüket. Ha ez megtörtént akkor minden döntésüknél gondoljanak ezekre a pillanatokra. További sok sikert és jó munkát kívánok a tisztelt ház munkatársainak és mindenkinek boldog új évet! Üdvözlettel: Orosz Gyuri és a Gyerekek

www.oroszgyuri.hu

2012.11.15. Kategória: Mondás, idézet
Magvas gondolatok

"Nagyon elegem van abból, hogy akadályozni akarnak létünk teljes megismerésében, mert úgy döntöttek valakik, hogy úgy szeretnék kihasználni az emberek jóhiszeműségét, és azt a vágyát, hogy ne azzal kelljen már foglalkozniuk örökké, hogy árgus szemekkel és fülekkel azt figyeljék, már megint, hol játszanak ki minket, hanem alkosson! Ehelyett? Egyszerre kellene lennem, politikusnak, közgazdásznak, kémikusnak, biológusnak, orvosnak, fizikusnak, mindennek, mert nem tudhatom, hol akarnak valami ocsmány csalással megetetni! Az asztalost sem kell állandóan figyelned, mikor az asztalt készíti neked, rábízod, ha nem azt rakta eléd, amit kértél, eljársz vele szemben valamilyen módon, elzavarod, nem fizeted ki, másikat keresel. Minden ember fel van háborodva, ha valakit hazugságon kap a mindennapi kapcsolataiban, annál feljebb lévők hazugságain nincs felháborodva, nyeli, mint a kacsa a nokedlit! Nem akar neki hátat fordítani, nem akarja páros lábbal seggbe rúgni, legyint egyet és hallgat! Érdekes, hogy ott, ahol nagyon komolyan az életünkről van szó, a jövőnkről, az utánunk jövők lehetőségeiről, nem érdekel senkit, azt hiszed elég, ha ráhagytál némi vagyont a gyerekedre, hiszed, megtettél mindent! Megszoktuk, hogy a politika, a hatalom az a hazugsággal egyenlő és ennyi, nem követeli az ország egymás után felsorakozva, hogy az Igazságot akarjuk, sőt, az egész emberiség hallgat..."

2012.09.25. Kategória: Egyéb
Nem vicces 🙁

de sajnos igaz . . .

Nem vicces 🙁
2012.09.01. Kategória: Egyéb
Egy kis politika

Egy kis politika
2012.05.21. Kategória: Mondás, idézet
Tavaly több mint 40 ezer magyar vándorolt ki . ..

Otthon a kenyeret lopja a politika, és az embereknek csak a morzsa jut, itt a kenyér megmarad az embereknek, csak a morzsát viszik" - jellemezte a Magyarország és Németország közötti fő különbséget egy éppen kiköltözésben lévő magyar.

www.origo.huitthon20120519-magyarok-kivandorlasa-nemetorszagba-kint-dolgozok-velemenye-miert-jobb.html

2012.02.17. Kategória: Egyéb
Magyar Köztársaság karbantartó program

A törlés után ki kerüljön a helyükre? Jelenleg nincs megfelelő alternatíva Jelenleg nincs megfelelő alternatíva Jelenleg nincs megfelelő alternatíva Jelenleg nincs megfelelő alternatíva Jelenleg nincs megfelelő alternatíva...

Magyar Köztársaság karbantartó program
2012.02.07. Kategória: Kép
2012 🙁

2012 🙁
2012.01.06. Kategória: Ismert magyar
A nagy magyar összefogás 🙁

320 felett észre sem veszed, és eléred a valóságot, 320 felett átértékeled, magadban a világot. 320 felett senki nincs veled, közelbe kerül a távol, 320 felett valóság lehet, a borítékolt bukásból...

A nagy magyar összefogás 🙁